Schumann Resonance Meditation – 35 minute

25,00 lei

Transcede acum limitele meditaţiei zilnice. Învaţă să te relaxezi rapid şi eficient!

Categorie:

Descriere

Rezonanţa Schumann este o frecvență de sunet generat între relația simbiotică a planetei noastre și a cosmosului. Această frecvență naturală este folosită în meditații spirituale, precum și în cele de vindecare. Frecvența de bază a fost ajustată să rezoneze cu armonicele naturale pentru a iniţia vindecarea, trezirea constiinţei şi trăirea unei experienţe unice. Schumann Resonance Meditation te conectează la universalitate şi îţi permite vindecarea pe toate planurile.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann sau Pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă, însă din 1980, rezonanţa a început să crească, acum fiind de 12 cicli pe secundă. Planeta Terra se prezintă ca un imens circuit electic. Între suprafata şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra.

Spre deosebire de alte produse, această meditaţie audio conţine tehnologia BrainSyncTechnology™ care mixează cu succes bătăile binaurale şi tonurile izocronice cu muzica ambientală de relaxare. Toate meditaţiile din seria Transcendental Sounds te vor ajuta să te relaxezi în mod natural, instantaneu şi să menţii starea de bine pe termen lung.

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., mp3 player/walkman Sony, Fiio, Philips, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

caracteristici

, ,

livrare

observatii

3 recenzii pentru Schumann Resonance Meditation – 35 minute

  1. BEATRICE B.

    Foarte interesante descrierile de la aceasta meditatie.Eu am mai facut meditatii ghidate in limba engleza si nu stiam ca exista asa ceva si la noi.In cat timp primesc comanda?Multumesc.

  2. Centrul Armonia

    Bună ziua! Aşa cum este indicat şi în secţiunea “Informaţii adiţionale”, livrarea tuturor produselor este electronică, în format mp3 la adresa de email indicată de dvs. Durata livrării este de câteva minute.

  3. dragomir dan

    am cumparat meditatia schuman pentru ca vroiam sa vad ce se intampla.sincer ma asteptam la altceva.nu am simtit pulsul mamei-pamant aflate in suferinta,dar m-am rugat pentru salvarea ei si stoparea actiunilor nocive intreprinse de locuitorii ei.in rest,mi-a placut muzicalitatea si adancimea acestei meditatii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *