Curs de Citire rapidă

22,00 lei

Prin intermediul acestui curs de citire rapidă în format PDF te vei familiariza cu tehnici inovative pentru creşterea vitezei de citire şi îmbunătăţirea capacităţii de înţelegere a textului.

Îţi vei dezvolta treptat cunoştintele şi experienţa necesare pentru a-ţi antrena mintea, creşte capacitatea de concentrare, înţelegere şi redare a informaţiei.

Descriere

Studiile apreciază că fiecare persoană îşi poate dubla viteza de citire păstrând cel puţin aceeaşi capacitate de înţelegere şi reţinere. Cu alte cuvinte, oricine îşi poate îmbunătăţi viteza de asimilare a informaţiei scrise.

Cititorul mediu lecturează cu o viteză cuprinsă între 250 şi 350 cuvinte pe minut; o viteză de citire “bună” este între 500 şi 700 cuvinte pe minut, dar există oameni care citesc cu o viteză de 1000 cuvinte pe minut aceste materiale. În ce constă diferenţa? Există trei factori principali implicaţi în mărirea vitezei de citire: motivația, deschiderea către tehnici noi şi binenţeles, dorința de a exersa citirea rapidă.

Cu volumul masiv de informaţii pe care le avem de digerat în fiecare zi, de la ziarul de dimineaţă, la e-mailurile lungi de la locul de muncă, toate rapoartele, propunerile, scrisorile pe care le trimitem, cititul devine una dintre abilităţile cele mai importante pe care le utilizăm.

Spre deosebire de cele mai multe alte aptitudini pe care încercăm să le îmbunătăţim, cititul este una frecvent ignorată. Având în vedere timpul pe care îl dedicăm cititului în fiecare zi, aceasta este de fapt o abilitate pe care o putem şi care ar trebui îmbunătăţită.

Tematici: 

  • Test inițial: determinarea vitezei de citire
  • Întreruperea tiparelor negative ale cititului (1)
  • Întreruperea tiparelor negative ale cititului (2)
  • Chei de succes în citirea rapidă
  • Strategii de citire 

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., eBook Reader Kindle, Amazon Kindle, Kobo, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

observatii

livrare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Citire rapidă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *