Curs de Învăţare rapidă

22,00 lei

Prin intermediul acestui curs de învăţare rapidă în format PDF ai acces la informații și instrumente care te ajută să accesezi și să menții o stare mentală optimă învățării.

Acesta este un curs online interactiv care îți furnizează noțiuni de teorie, dar și exerciții practice prin care îți vei antrena mintea într-un mod creativ.

Descriere

Cu toţii stim că procesul de învăţare poate fi dificil, stresant, mai ales dacă studiezi un subiect sau o materie de care nu eşti interesat.

Cu toate astea, memorarea şi repetarea sunt ingrediente esenţiale ale succesului personal și profesional.

Singura diferenţă dintre tine şi persoanele care asimilează şi redau informaţiile uşor este cadrul mental pe care aceştia din urmă şi-l stabilesc pentru învăţare şi felul în care procesează şi accesează informaţia.

Capacitatea de învăţare poate fi în permanență antrenantă și îmbunătățită, iar creierul, ca orice alt organ, are nevoie de stimuli creativi pentru a nu-și pierde antrenamentul. Acest curs transformaţional merge în direcția sporirii capacității de concentrare și memorare. Vei învăţa cum să accesezi o stare mentală optimă învăţării, creşte auto-motivarea şi menţine puterea de concentrare pe termen lung, îmbunătăţindu-ţi capacitatea de stocare şi redare a informaţiei.

Tematică

  • Hărţile mentale în învăţare
  • Sistemul Cornell şi organizarea informaţiei
  • Stiluri de învăţare
  • Chestionar Inteligenţe Multiple
  • Aplicaţii
  • Tehnici de studiu
  • Tehnica SQ3R, aplicaţie
  • Tehnici de revizuire

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., eBook Reader Kindle, Amazon Kindle, Kobo, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

observatii

livrare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Învăţare rapidă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *