Curs: Părintele Coach

22,00 lei

Prin intermediul acestui curs în format PDF părinţii vor deprinde principalele abilităţi de coach-i de carieră şi îşi vor sprijini copiii în explorarea opțiunilor și în luarea deciziilor legate de viitor.

Orice părinte își poate dezvolta cunoştintele şi experienţa unui coach de carieră de succes.

Descriere

Ca părinte, joci un rol esențial în viața personală, dar și academică a copilului tău. Succesul lui este într-o mare măsură determinat de tine, iar planificarea corectă a carierei începe sub atenta ta supraveghere și îndrumare. Din acest punct de vedere, tu ești antrenorul sau coach-ul lui principal.

Coaching-ul pentru adolescenți dezvoltă un parteneriat bazat pe respect, comunicare, sprijin, suport și feedback susținut. Rolul coach-ului este de a ghida și de a-i ajuta pe tineri să identifice și să își exploreze pasiunile și interesele, să-și construiască așteptări pozitive cu privire la viața și la relațiile lor, să-și stabilească obiective și provocări tangibile în viață și în carieră.

În liceu, adolescenții încep să se gândească serios la viitor, la alegerea unei profesii, meserii, la urmarea unei cariere.

Cel mai frecvent vor adresa întrebări pentru a putea să:

  • descopere pasiunile care să-i susțină în alegerea unei cariere;
  • realizeze care e modalitatea corectă pentru ei de a-și atinge obiectivul ales;
  • înțeleagă situația pe piața muncii;
  • decidă ce studii trebuie să urmeze pentru cariera dorită;
  • știe ce opțiuni au în momentul în care se răzgândesc în privința profesiei alese.

Ca și părinte-coach al adolescentului care începe să-si exploreze opțiunile și să ia decizii în privința viitorului carierei, responsabilitatea ta este să-i încurajezi și să le oferi suport practic și informațional.

Important: adolescenții intervievați în cadrul acestui studiu au răspuns că părinții sunt în general primii parteneri de discutii legate de oportunitățile de carieră.

Tematica:

  1. Rolul părintelui coach
  2. Comunicarea părinte-adolescent
  3. Planificarea carierei
  4. Instrumente pentru o carieră reuşită
  5. Pregătirea unui interviu, portofolio de carieră

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., eBook Reader Kindle, Amazon Kindle, Kobo, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

observatii

livrare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs: Părintele Coach”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *