Deep Theta Meditation (izocronic) – 50 minute

25,00 lei

Transcede acum limitele meditaţiei zilnice. Învaţă să te relaxezi rapid şi eficient!

Categorie:

Descriere

Undele theta de frecvenţă joasă (3/4 Hz cicli/sec.) apar mai ales în timpul somnului REM şi în stările hipnotice. Putem fi totuşi conştienţi de această stare de calm şi armonie, căci undele theta se manifestă şi în timpul reveriei cotidiene şi meditaţiei profunde. Când apar în starea de veghe acestea sunt răspunzătoare de cunoaşterea intuitivă. Predominanta undelelor theta este asociată cu stări de creativitate crescută, memorie, vindecare, experienţe de tipul „Evrika!”, “A-haa” în care înţelegerea este spontană, instantanee.

Tonurile izocronice sunt sunete cu bătăi regulate pe un singur ton utilizate în stimularea undelor cerebrale. Tiparul audio se generează în afara creierului, din acest motiv nu este necesară folosirea căştilor stereo. Tonurile izocronice pe diferite frecvenţe contribuie la sincronizarea emisferelor cerebrale şi la crearea unei stări de focalizare completă a creierului.

Spre deosebire de alte produse, această meditaţie audio conţine tehnologia BrainSyncTechnology™ care mixează cu succes tonurile izocronice cu muzica ambientală de relaxare. Toate meditaţiile din seria Transcendental Sounds te vor ajuta să te relaxezi în mod natural, instantaneu şi să menţii starea de bine pe termen lung.

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., mp3 player/walkman Sony, Fiio, Philips, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

caracteristici

,

livrare

observatii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deep Theta Meditation (izocronic) – 50 minute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *