Relaxation Break – 15 minute

25,00 lei

Transcede acum limitele meditaţiei zilnice. Învaţă să te relaxezi rapid şi eficient!

Categorie:

Descriere

Există o varietate de lucruri pe care le poţi face pentru a te relaxa: de la o plimbare în aer liber, un masaj, lecturarea unei cărţi, dans, meditaţie sau cursuri de yoga, pâna la servirea unui ceai de plante. Toate acestea contribuie la eliminarea stresului şi la instaurarea unei stări generale de bine. Majoritatea activităţilor necesită timp şi au nevoie de susţinere pe termen lung.

Spre deosebire de alte produse, această meditaţie audio conţine tehnologia BrainSyncTechnology™ care mixează cu succes bătăile binaurale şi tonurile izocronice cu muzica ambientală de relaxare. Relaxation Break te va ajuta să te relaxezi în mod natural, instantaneu şi să menţii starea de bine pe termen lung.

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., mp3 player/walkman Sony, Fiio, Philips, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

caracteristici

, ,

livrare

observatii

4 recenzii pentru Relaxation Break – 15 minute

 1. Andreea

  Eu cautam o metoda usoara de relaxare inainte de somn si ma bucur sa constat ca are efect. L-am recomandat tuturor colegilor la munca si sper sa mai aveti initiative de-astea:)

 2. Mariana

  AM INCERCAT DE CURIOZITATE.FUNCTIONEAZA! :)AM DEJA 3 DIMINETI DE FOLOSIRE……. MULTUMESC MOREFORYOU

 3. Mariana

  Multumesc pentru momentele de relaxare pe care le am … O sa mai incerc si alte produse!

 4. EUGEN

  Ca multi alti roman, eram invatat sa gandesc ca tot ceea ce se da gratis e de proasta calitate. Am fost curios sa testez acest exercitiu si sunt incantat de calitatea lui!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *