Theta Meditation (izocronic) – 50 minute

25,00 lei

Transcede acum limitele meditaţiei zilnice. Învaţă să te relaxezi rapid şi eficient!

Categorie:

Descriere

Theta Meditation utilizează frecvenţele specifice acestui nivel, cuprinse între cca. 3/4 – 7/8 Hz cicli/sec. Undele Theta sunt caracteristice stărilor de somnolenţă, inconştienţă, vis, stărilor de calm profund şi relaxare adâncă. Reflectă o stare a minţii care permite vizualizarea benefică, dinamizarea imaginaţiei şi inspiraţia creatoare. Ele sunt active în timpul visului şi meditaţiei profunde, fiind extrem de accentuate în timpul experienţelor-limită, a revelaţiilor şi a stărilor de funcţionare excepţională a creierului.

Tonurile izocronice sunt sunete cu bătăi regulate pe un singur ton utilizate în stimularea undelor cerebrale. Tiparul audio se generează în afara creierului, din acest motiv nu este necesară folosirea căştilor stereo. Tonurile izocronice pe diferite frecvenţe contribuie la sincronizarea emisferelor cerebrale şi la crearea unei stări de focalizare completă a creierului.

Spre deosebire de alte produse, această meditaţie audio conţine tehnologia BrainSyncTechnology™ care mixează cu succes tonurile izocronice cu muzica ambientală de relaxare. Toate meditaţiile din seria Transcendental Sounds te vor ajuta să te relaxezi în mod natural, instantaneu şi să menţii starea de bine pe termen lung.

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., mp3 player/walkman Sony, Fiio, Philips, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

caracteristici

,

livrare

observatii

2 recenzii pentru Theta Meditation (izocronic) – 50 minute

  1. Tudor Murgu

    Observ ca exista aceeasi meditatie in 2 versiuni, binaural si izocronic. Care e mai eficienta? Multumesc,

  2. Centrul Armonia

    Bună ziua! Nu este o chestiune de eficienţă, ci de preferinţă. Ambele tipuri de sunete sunt utilizate cu succes în stimularea activităţii undelor cerebrale, contribuind la sincronizarea emisferelor şi la obţinerea unei stări de focalizări totale a creierului. Diferenţa dintre cele două constă în faptul că în cazul bătăilor binaurale tiparul audio se generează în interiorul creierului prin crearea unui al treilea sunet şi din acest motiv este necesară utilizarea căştilor stereo.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *