Reduceri!

Transcendental Sounds Collection

40,00 lei

Transcede acum limitele meditaţiei zilnice. Învaţă să te relaxezi rapid şi eficient!

Categorie:

Descriere

Spre deosebire de alte produse, această meditaţie audio conţine tehnologia BrainSyncTechnology™ care mixează cu succes tonurile izocronice cu muzica ambientală de relaxare. Toate meditaţiile din seria Transcendental Sounds te vor ajuta să te relaxezi în mod natural, instantaneu şi să menţii starea de bine pe termen lung.

Tonurile izocronice sunt sunete cu bătăi regulate pe un singur ton utilizate în stimularea undelor cerebrale. Tiparul audio se generează în afara creierului, din acest motiv nu este necesară folosirea căştilor stereo. Tonurile izocronice pe diferite frecvenţe contribuie la sincronizarea emisferelor cerebrale şi la crearea unei stări de focalizare completă a creierului.

Există o varietate de lucruri pe care le poţi face pentru a te relaxa: de la o plimbare în aer liber, un masaj, lecturarea unei cărţi, dans, meditaţie sau cursuri de yoga, pâna la servirea unui ceai de plante. Toate acestea contribuie la eliminarea stresului şi la instaurarea unei stări generale de bine. Majoritatea activităţilor necesită timp şi au nevoie de susţinere pe termen lung.

Cu ajutorul acestei colecţii de meditaţii audio vei putea accesa un nivel profund de meditaţie extrem de benefic întregii tale fiinţe!

Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare Windows, Android, Mac OS, Linux, etc., smartphone/tabletă Samsung, Huawei, iPhone, iPad, Xiaomi, One Plus, Nokia, Motorola, etc., laptop/desktop Asus, MacBook, Acer, Dell, Lenovo, etc., mp3 player/walkman Sony, Fiio, Philips, etc.

Informații suplimentare

tip-produs

caracteristici

, ,

observatii

1 recenzie pentru Transcendental Sounds Collection

  1. Alesia

    Un cadou inedit pentru un prieten drag care apreciaza valoarea meditatiei!!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *